Home

Film ALLEEN over pesten en zelfontdekking

Je wist het misschien al, of misschien ook nog niet, maar de oprichter van Stophetpesten.be, Jorrit Ferket, heeft in 2016 zijn eerste eigen filmproductie gelanceerd voor het grote publiek: ALLEEN, een film over pesten en zelfontdekking. 

Het was door zijn eigen jarenlange ervaring als slachtoffer van pesten dat hij toen de nood voelde om als eindwerk voor zijn multimedia-studies een filmproductie te maken rond zijn levensverhaal waarin pesten en zijn seksuele geaardheid in aan bod komen. 

Algauw kreeg het project heel wat media-aandacht en is liep het als eindwerk een beetje uit zijn voegen. Hoewel de film oorspronkelijk iets van een 5-tal minuten moest duren, is het uitgedraaid tot een volwaardige productie van rond en bij de 40 minuten. 

Met een laag budget en met meer dan 70 vrijwilligers wist Jorrit meer dan een jaar lang aan de productie te werken wat een zeer mooi eindresultaat heeft. 
Het is bewust zeer laagdrempelig gehouden om de herkenbaarheid er voor iedereen in te steken. 

De film is ideaal voor jongeren vanaf het 1e graad Secundair Onderwijs en is perfect om ALLEEN te zien (heb je hem?), maar ook met het gezin of in de klas om de thema's bespreekbaar te maken. 

Benieuwd naar meer informatie? Check dan zeker even de website www.filmalleen.be . 

De film is nog steeds beschikbaar op DVD en kan eveneens nog steeds geboekt worden voor een schoolvertoning met educatieve nabespreking.

 

 

 

Openingsuren chat

  • 18:00 - 21:00
  • 18:00 - 21:00
  • 13:00 - 21:00
  • 18:00 - 21:00
  • 18:00 - 21:00
  • GESLOTEN
  • GESLOTEN

Weetjes

 EIGEN PRODUCTIE

Meer informatie

 

Poll

Ik ben:

Inloggen

Copyright © 2019. All Rights Reserved.
Stophetpesten.be is initiatief door Jorrit Ferket.
Deze website maakt gebruik van cookies en bewaart algemene informatie om de bezoekersaantallen te meten.  

Je bezoek aan de website blijft volledig anoniem en in vertrouwen.