Home

Enkele veranderingen op een rij

Na een zeer interessante vergadering met een expert in online hulpverlening hebben we afgelopen weekend enkele veranderingen aangebracht aan Stophetpesten.be. 
We zetten ze graag even allemaal op een rij voor jou. 

 

Gewijzigde openingsuren 

Ongetwijfeld de grootste verandering zijn onze gloednieuwe openingsuren. 
Als privé-initiatief hebben we van bij de start ervoor gekozen om iedere weekdag 3 uur chat-permanentie aan te bieden, maar we merken dat er hier nog te weinig gebruik van gemaakt wordt omdat jongeren en volwassenen de weg nog moeten vinden naar Stophetpesten.be. Dit maakt dat onze vrijwilligers soms 3 uur zitten 'wachten' op een gesprek dat niet komt en dit iedere weekdag. 

Vanaf 13-05-2019 zal onze chat iedere maandag, woensdag en donderdag open zijn tussen 19u00 (!) en 21u00. 
Op dinsdag en vrijdag zijn we gesloten alsook in de weekends en op feestdagen. 

Weet wel dat deze wijziging tijdelijk is. We gaan er nu eerst werk van maken om jongeren en volwassenen eerst de weg te wijzen naar onze site en om voldoende geschikte vrijwilligers aan te werven. Van zodra het voelbaar drukker wordt zetten we weer alles maximaal in zoals voorheen, maar tijdelijk lijkt ons dit de beste oplossing. 

 

Opsporingsberichten op 404-pagina (Pagina niet gevonden)

Naar aanleiding van het gruwelijke incident met Julie Van Espen hebben we besloten om onze 404-pagina een nuttige invulling te geven met opsporingsberichten van Child Focus. 
De 404-pagina is een pagina waar je standaard op terecht komt wanneer je een pagina op een site zoekt die niet meer bestaat of verplaatst is naar een andere plek op de site. 

Je zou er van verschieten hoevaak we zonder het te beseffen op zo'n pagina terecht komen. Vaak is dat de meest nutteloze pagina op een site, maar door er opsporingsberichten van Child Focus weer te geven geven we aandacht aan personen die (nog steeds) vermist zijn. Het is ook mogelijk om het opsporingsbericht te delen op Facebook en Twitter. 

 

Extra beveiliging 

Onze website is sinds vandaag uitgerust met een SSL-certificaat. Dit betekent dat Stophetpesten.be voortaan https:// als voorvoegsel krijgt wat staat voor dat je een veilige verbinding hebt met de website. 

 

Mocht je vragen hebben over de veranderingen aan Stophetpesten.be, aarzel niet en neem contact met ons op

 

 

 

 

Openingsuren chat

  • GESLOTEN!
  • GESLOTEN!
  • GESLOTEN!
  • GESLOTEN!
  • GESLOTEN!
  • GESLOTEN!
  • GESLOTEN!

Poll

Voor wie zoek je informatie/hulp?

Inloggen

Copyright © 2019. All Rights Reserved.
Stophetpesten.be is initiatief door Jorrit Ferket.
Deze website maakt gebruik van cookies en bewaart algemene informatie om de bezoekersaantallen te meten.  

Je bezoek aan de website blijft volledig anoniem en in vertrouwen.